27. 7. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Peugeot 1007


Jednou z největších zklamání automobilového průmyslu byl Peugeot 1007. Tento malý vůz měl přinést revoluci do segmentu malých aut s posuvnými dveřmi. Bohužel se ale ukázalo, že spotřebitelé nebyli ochotní připlatit si za takovou “lukrativní” vychytávku a auto se prodávalo velmi špatně.

Citroën C6


Citroën je známý pro svůj inovativní design a technologické prvky. Avšak model C6 byl opakem toho, co od této značky čekáme. Nudný design a nedostatek zajímavých funkcí udělaly z tohoto vozu jednu z největších propadáků, které se na trhu automobilů objevily.

Renault Vel Satis


Renault se snažil proniknout do luxusního segmentu trhu s modelem Vel Satis. Bohužel se ale ukázalo, že značka nedokázala dostatečně oslovit náročné zákazníky v této kategorii. Výsledkem byl nízký zájem a rychlý konec tohoto vozu na trhu.

Fiat Multipla


Fiat Multipla je jedním z nejznámějších propadáků v historii automobilového průmyslu. Jeho kontroverzní design a neohrabaný vzhled udělaly z tohoto vozu spíše křivdítko než automobil, který by se mohl pyšnit úspěchem.

Lancia Thesis


Lancia je značka spojená s luxusem a elegancí, ale model Thesis ukázal, že i renomované značky se mohou ztrapnit. Nezajímavý design a nedostatečné inovace udělaly z tohoto vozu velký průšvih na trhu.

Alfa Romeo Arna


Spolupráce mezi Alfa Romeo a Nissanem vytvořila model Arna, který se stal jedním z největších propadáků italské značky. Nezajímavý design, špatná kvalita a nedostatečné inovace udělaly z tohoto vozu oblíbený terč kritiky.

Opel Signum


Opel Signum měl být luxusním vyšší střední třídou, ale nakonec se ukázalo, že je jen nudným a průměrným autem bez výrazných kvalit. Model rychle zmizel z trhu a zanechal za sebou jen vzpomínku na to, jak snadno může automobilová značka udělat fatální chybu.

neúspěch

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient