5. 5. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Volkswagen Golf GTI


Klasika mezi hot hatchi, která nás baví již od roku 1976. Golf GTI je synonymem perfektní kombinace výkonu, jízdních vlastností a praktičnosti. Vyzkoušejte nový model a uvidíte, proč je tento kultovní automobil tak oblíbený.

Ford Mustang


Americký legendární muscle car, který přináší nekompromisní výkon a styl. Když slyšíte zvuk Mustangu, vaše srdce okamžitě zaplesá. Navázaný na tradici, ale s moderními technologiemi – to je Ford Mustang.

Porsche 911


Jedno jméno, které více než padesát let symbolizuje dokonalost a eleganci. Každá nová generace Porsche 911 je ještě lepší než ta předchozí. Zažijte pocit naprosté svobody za volantem tohoto legendárního sportovního vozu.

Audi RS6 Avant


Dokonalá kombinace luxusu a výkonu – to je Audi RS6 Avant. S více než 600 koni je schopný zabrat s každým superautem na silnici a zároveň poskytne komfort a prostornost pro celou rodinu.

BMW M2 Competition


Kompletně odlehčený a zároveň naprosto nervózní stroj, který vás dostane do varu na okruhu i na veřejné silnici. BMW M2 Competition je určený pro ty, kteří hledají maximální radost z jízdy a nebojí se vyzvat své limity.

McLaren 720S


Vstupte do světa hyperaut a zažijte neuvěřitelný výkon vozu McLaren 720S. S neuvěřitelnými 720 koni pod kapotou je schopen zrychlit na 100 km/h za pouhých 2,9 sekundy. Luxus, rychlost a efektivnost – to je McLaren 720S.

Mercedes-AMG G63


Pokud hledáte luxusní off-road vozidlo se šíleným výkonem, pak je Mercedes-AMG G63 tou správnou volbou. S 577 koni pod kapotou a ikonickým designem vám G63 zajistí pozornost na každém kroku.

Jeep Wrangler


Inovativní off-road legendy, která je schopná vzdorovat jakémukoliv terénu. Jeep Wrangler v sobě kombinuje historii s moderní technologií a je připravený na dobrodružství za každých podmínek.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio


Dokonalá kombinace italské elegance a výkonu, který vás dostane na hranici extáze. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio je skvělým zástupcem evropského šarmu ve světě výkonných sedanů.

Tesla Model S


Revoluční elektrický sedan, který změnil náš pohled na elektromobily. Tesla Model S dokáže s přehledem konkurovat i tradičním spalovacím motorům a nabízí luxusní prostředí s futuristickými technologiemi.

Automobil

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient