20. 5. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Šílený svět automobilů


Pokud máte rádi adrenalin a dobrodružství, pak jste na správném místě. Dnes se podíváme na desítku nejextrémnějších automobilů, které kdy vyjely na silnici. Tyto stroje nejsou určeny pro každého, ale pro ty odvážné, kteří se nebojí rizika výkonu.

Koenigsegg Jesko Absolut


Jesko Absolut je nástupcem legendárního Koenigsegg Agera RS a vyniká extrémní rychlostí. S maximální rychlostí přesahující 500 km/h je tato švédská hyper-kar považována za jednu z nejrychlejších na světě.

Devel Sixteen


Toto monstrum má pod kapotou šílený 12,3litrový V16 motor s výkonem až 5000 koní. Extrémně rychlý a neuvěřitelně vzrušující, Devel Sixteen je oblíbeným automobilem milovníků extrémních výkonů.

Hennessy Venom F5


S cílem překonat hranici rychlostních rekordů, Hennessy Venom F5 je považován za jednoho z nejextrémnějších supersportovních automobilů na světě. S topovou rychlostí přes 480 km/h tento stroj nepřipouští žádné kompromisy.

Bugatti Chiron Super Sport 300+


S názvem odvozeným od úspěšného pokusu překonat 300 mph (482 km/h), Bugatti Chiron Super Sport 300+ je synonymem pro extrémní výkon a luxus. Tento hyper-kar je klaďákem mezi klaďáky.

SSC Tuatara


SSC Tuatara se bude zapisovat do historie jako jeden z nejrychlejších automobilů na světě. S rekordní rychlostí 532,93 km/h, tento americký král silnic ukazuje, co to znamená být opravdovým extrémistou.

Aston Martin Valkyrie


Aston Martin Valkyrie je příslibem budoucnosti, který nám ukazuje, kam se může ubírat automobilový průmysl. S hybridním pohonem a aerodynamikou F1 vozu, tento supersportovní vůz je zárukou extrémní jízdy.

Lykan Hypersport


Lykan Hypersport není jen o extrémním výkonu, ale také o luxusu a exkluzivitě. S diamantovými prvky ve svých světlometech a cenou přesahující 3 miliony dolarů, tento arabský zázrak stojí za pozornost.

Agera One:1


S poměrem váhy a výkonu 1:1, Koenigsegg Agera One:1 je jeden z nejextrémnějších superaut na trhu. S výkonem 1360 koní a maximální rychlostí přes 420 km/h, tento švédský blesk je příslibem adrenalinové jízdy.

Porsche 918 Spyder


S hybridním pohonem a výkonem přes 800 koní, Porsche 918 Spyder dokázal, že i ekologická auta mohou být extrémní. S nulovým zrychlením na 100 km/h za méně než 2,5 sekundy, tento supersportovní vůz je snem každého automobilového nadšence.

Extrémní

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient