27. 7. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Kráva na kolech: AMC Pacer


AMC Pacer, tento teploušský vůz z sedmdesátých let, je buď milován nebo nenáviděn. Jeho kontroverzní design s velkými plochami skla a netradičními tvary těla udělal z tohoto vozu legendu mezi fanoušky automobilů.

Hummer H2: mastodont na silnici


Hummer H2, vojenský obr, který se náhle objevil na civilních silnicích, vyvolal bouři emocí. Svojí obrovskou velikostí a nízkou účinností paliva tento obřík z roku 2003 způsobil vášnivé debaty mezi nadšenci a kritiky.

Porsche 911: miláček a zároveň stokrát proklínaný


Porsche 911, ikona automobilového průmyslu, je jedním z nejvíce kontroverzních vozů v dějinách. Jeho specifický design a motor umístěný vzadu vyvolávají nespočet diskuzí mezi automobilovými fanoušky.

DeLorean DMC-12: vůz snů, který se proměnil v noční můru


DeLorean DMC-12, auto, které se proslavilo v sérii Zpátky do budoucnosti, bylo symbolem luxusu a budoucnosti. Bohužel, výroba tohoto vozu byla krátká a plná problémů, což z něj udělalo jedno z nejkontroverznějších aut všech dob.

Ford Pinto: výbuchová bomba na čtyřech kolech


Ford Pinto, kompaktní auto z sedmdesátých let, se proslavilo svou kontroverzní reputací spojenou s nebezpečím výbuchu nádrže při lehké kolizi zezadu. Tato závada způsobila skandál a vysoké škody pro firmu Ford.

Kontroverzní

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient