27. 7. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

1. Fiat Multipla


Kdo by si myslel, že něco tak ošklivého dokáže být automobily? Fiat Multipla vypadá, jako kdyby se obří hmyz rozhodl vyrobit vůz na míru svému zadečku. Nikdy se nedostal do TopGearu, ale možná by byl vítaným hostem na Dálnici pekel.

2. Trabant 601


Pokud jste někdy viděli Trabant na silnici, možná jste měli nutkání mu pohlédnout pod kapotu, zda tam náhodou není hamažení. Sotva se to ale dostalo do TopGearu, protože se obávali, že by Jeremy Clarkson neodolal a nepřemluvil by produkční tým k testování vozidla na vlastní kůži.

3. Pontiac Aztek


Aztek, tady máme další kousek, který se nedostal mezi TOP 10 aut roku, notabene ani TOP 100. Kdo by si myslel, že Pontiac dokáže vyrobit něco tak hrozného. Možná je to takový vzkaz naší civilizace, abychom si dali pozor na to, co překročí hranice dobrého vkusu.

4. AMC Gremlin


Gremlin, tento menší bratranec Trabantu se také nedostal do oblíbené televizní show TopGear. A není divu. Kdo by chtěl vidět Hammond, jak se snaží dostat do auta, ve kterém se cítí jako v plechovce sardinek?

5. Yugo GV


Ještě jedna perla na seznamu nejhorších automobilů všech dob. Yugo, jediný automobil, který měl zabudovaný klakson s funkcí “Pomoc, moje auto je rozvrzaný kus plechu!”. Ačkoli TopGear rád testuje auta špatné, tento zůstal na starem kontinentě.

6. Reliant Robin


Reliant Robin, tříkolka, která dokáže zkrotit i ty nejodvážnější řidiče. A jak se dostala k nám? Nikdo to neví. Ale určitě by byla zajímavým hostem mezi vysněnými vozy v TopGearu, i když na těch třech kolech by se tam asi moc neprodrápala.

7. Ford Pinto


Pinto, další kousek, který by se do TopGearu nehodil ani pod hrozbou. Kdo by chtěl testovat auto, které má tendenci chytat ohně? Asi ani James May, vždycky hrozně dbal na svou bezpečnost.

8. Chevrolet Vega


Vega, jsem si jistý, že i kdyby se dostala do TopGearu, Clarkson by na ni hned narazil svým slavným slovem “Opravdu?”. Tohle auto by si asi ani fanoušci nechtěli vidět ani na obrazovce, natož jezdit v reálném životě.

9. DeLorean DMC-12


Čekali jste na DeLoreana? No, kdo by ho čekal, že? I když se dostal do Back to the Future, TopGear se mu vyhlíží s očima, které říkají “Na tohle nemáme čas”. Ale kdo ví, možná by se Clarksonovi hodil do sbírky kotrmelců na zahradě.

10. Edsel Ranger


A nakonec Edsel Ranger, skvost, který se ztratil v křoví neúspěchu nového vozu. Zůstal v tichosti mimo dosah TopGearu, ale něco mi říká, že by se Clarksonovi hodil na noc pro jeho oblíbené pijácké soutěže vokaň.

Smích

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient