18. 5. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Mercedes-AMG GT R


Siluety Godzilla, King Konga a “krále podzemí” zná každý opravdový fanoušek monster filmů. Ale víte, že existuje i král silnic? A to ve formě Mercedes-AMG GT R, o kterém se totiž říká, že je sám Satanem posedlým. S naprosto šíleným designem, ostrými rohy a ohnivě červeným lakem vám úřadující panovník cest umožní dosáhnout rychlosti blesku. Jedinou nevýhodou je, že se s ním dostanete na špatnou stranu zákona.

Ferrari 488 Pista


Pokud si rádi připravujete srdce na atrakce, neexistuje lepší způsob, než si uspořádat jízdu za volantem Ferrari 488 Pista. Tato evoluce legendárního modelu F40 přichází s ocelovým zvukem točitého osmičvrtce a nadlidskými schopnostmi na tratích. Vzletný start ze zpomalovaného pohledu připomíná kosmickou loď vybuchující ohněm a plameny. Na okolním provozu zanechává jen závistivou mlhu a zdvihne hladinu testosteronu v okolí o několik úrovní.

Dodge Challenger SRT Demon


Dámy a pánové, představujeme vám pravého démona ze silnice – Dodge Challenger SRT Demon. S neuvěřitelných 840 koňských sil vám tento automobil vdechne nový život a udělá z vás plnohodnotného akčního hrdinu. Ale pozor, s tak velkou silou přichází i velká odpovědnost. Vytváří svatby nervů, kdy vás nutí uhasit shora vystřelující plameny a neutuchající horečky. Osud tohoto démona teď leží ve vašich rukou.

Mclaren 720S


Zdaňkou zdánlivě nevinného McLarenu 720S je fakt, že se jedná o ukázku vesmírné technologie. Jakmile se posadíte za volant tohoto stroje, cítíte, jak vám rychle stoupá adrenalin a tep se zrychluje na mimořádnou úroveň. Sestřihující aerodynamika a ohnivě rudé barvy z něj dělají opravdového boha rychlosti. A pokud se na vás chce někdo dotáhnout, nezapomeňte na zásady mezilidské etikety a dovolte jim projít rychlejšími.

Porsche 911 GT2 RS


I když byste čekali, že na konci tohoto seznamu najdete nějakou citlivou plechovou kytaru, musíme vás zklamat. Porsche 911 GT2 RS se otravuje tak, že šplhá do extrémných rychlostí za cenu prositění a jekotu čtyřlitrového křižáka. Pokud vás upozorní na svou přítomnost, je téměř jisté, že už jste příliš blízko a on si o vás začne věřit jako o ošklivého bratra bez smyslu pro humor. Ale koho to vlastně zajímá? Byli jste právě svědky jízdy na limitu.

Aston Martin Vulcan


I když jméno Vulcan vyvolává představu o Star Treku, v tomto případě se jedná o auta, nikoli o vesmírné lodě. Aston Martin Vulcan je exkluzivní, extrémní a takřka neodolatelný supersport, který vám umožní přelétnout mezi nebeskými obzory při každé projížďce. Se siluetou vystupňovanou více než samotné ohně a plameny, se budete cítit jako voják v nejsilnějších bojových robotích. A neměl byste zapomenout, že takovýto stroj vyžaduje naprostou poslušnost.

BMW M5


Na závěr dostáváme co nejtéměř normálnější auto ze seznamu, ale rozhodně vzněteného duchem. BMW M5 je jedním z těch strojů, co si říkají “Když musíš vozit děti, ale stále bys chtěl být vůdčí hulvát.” Se silným motorem, ovladatelným šasi a výjimečnou pozorností k detailům, toto auto exploduje v rukou jezdce jako nepoplacená pyrotechnika. V jednoduchosti tkví síla, a toto auto je tím nejlepším příkladem.

Rozpoutaný ohnivý démon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient