12. 5. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

H1: Nejextrémnější a nejšílenější automobily, které roztřepají čelist každému motoristovi!

H2: Svět extrémních rychlostí

Rychlost je v krvi každého motoristu. A pro ty, kteří milují rychlost a neustrnou už jen u běžných sportovních vozů, existují automobily, které se řadí do zcela jiné ligy. Těmto monstrům se současnými technologiemi a softwary vybírat cestu i v nejtěžších podmínkách a nabízejí neuvěřitelné zážitky.

H2: Křížení superautomobilu s raketa

Víte, jaký vůz vám dodá tětivy nevídaných emocí? McLaren P1. Tento superautomobil je kombinací něčeho, jako by Mazda MX-5 křížila s raketou od NASA. Jeho výkonný hybridní motor nabízí 903 koní, ale co teprve jeho aerodynamické tvary, které působí takřka nadpřirozeně? S ním se ocitnete na první řadě závodu formule 1, když se rozjede na 100 km/h za pouhých 2,8 sekundy!

H2: Nemohoucí Bestie

Dalším přelomovým vozem na seznamu je Lamborghini Veneno. Nemusíte mít ani nadpřirozené schopnosti, abyste ocenili krásu, sílu a kouzlo tohoto vozidla. Jeho 6,5litrový V12 motor vytáhne jedovaté zuby, dosahuje výkonu 740 koní a prudce akceleruje na 100 km/h za báječných 2,8 sekundy.

H2: Vzhůru do oblak

A pokud přemýšlíte o cestování vzduchem, některé automobily jsou k tomu rovněž předurčeny. Jednoho dne by se přálo všem jezdit letadlovým automobilem jako Aeromobil, ale zatím ten sen necháme stranou. Pokud ale hledáte hbitou letící rybu, chickua L unnar Chinkaron je jedinou možností. (původní název, necháme odkazy na fotky)

H2: Nejdivočejší bestie bez střechy

Nechceme zapomínat ani na fanoušky otevřeného vzduchu, pro které jsou tu vozy jako Ferrari F12berlinetta. Jeho V12 motor zařadí výkon 731 koní a akcelerace na 100 km/h je otázkou pouhých 3,1 sekundy. To je takové tempo, při kterém by vám vítr rozechvěl i mysl.

H2: Poslední tajemná bestie

Poslední bestií v našem soupisu je Bugatti Veyron Super Sport. Tento automobil překoná úctyhodnou rychlost 267 mph bez ohledu na zákony fyziky nebo přérody. Nikdy žádný jiný vůz nedokázal takový výkon dosáhnout na veřejných silnicích.

H6: Fotografie: Závod formule 1 s McLarenem P1

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient