1. 5. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Autoklepotec: Bugatti Veyron Super Sport

Na prvním místě nejextrémnějších supersportovních vozů vůbec se nedá nezmínit o legendárním Bugatti Veyron Super Sport. Tento bleskurychlý stroj s neuvěřitelnými 1200 koni je prostě nepřekonatelný. S cenovkou, která by mohla pokrýt neúspěšné hollywoodské blockbustery, ale rozhodně stojí za to.

Vzduchotechnická raptor: Lamborghini Aventador SVJ

Lamborghini Aventador SVJ je jako křídlatý démon, který vás unese a odneská na oblohu. S nezaměnitelným zvukem V12 motoru a precizním řízením se dostanete do extatického transu, který vám vyrazí dech.

Trojkilometrový bombarďák: Koenigsegg Jesko Absolut

Co se stane, když se lehká švédská superšperkáčka vydá na lov rychlosti? Vznikne Koenigsegg Jesko Absolut. S aerodynamikou, která by záviděli i piloti stíhaček, a 1600 koňmi pod kapotou se tento automobil rozhodl stanovit nový rekord v maximální rychlosti.

Elektrošok: Rimac C_Two

Elektromobilita nemusí být nudná, jak dokazuje Rimac C_Two. S úžasným výkonem 1914 koní a šíleným točivým momentem je tento elektrošok schopen zrychlení na 100 km/h za méně než dvě sekundy.

Plamenomet: McLaren Senna

McLaren Senna je pojmenován po slavném brazilském pilotovi Ayrtonu Sennovi a svým způsobem je to opravdu monopost na silnici. S ohnivým designem a výkonem 800 koní se tento supersportovní vůz řadí mezi absolutní špičku.

Rychlost

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient