27. 7. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

1. Ferrari LaFerrari

Když si představíte superauto, pravděpodobně vám jako první napadne něco jako Ferrari LaFerrari. Tento hybridní hypercar kombinuje výkon benzínového motoru V12 s elektromotorem, čímž dosahuje šílených výkonových hodnot a zároveň snižuje emise CO2. Jeho design je dokonalý a jízda v něm je jako sen – pokud si na něj ale seženete peníze.

2. Bugatti Chiron

Chcete-li něco opravdu exkluzivního, pak se podívejte na Bugatti Chiron. Tento luxusní hypercar je synonymem extrémního výkonu, dokonalého zpracování a luxusu. S cenou někde kolem milionu dolarů se s ním však na silnici nebudete setkávat každý den.

3. Lamborghini Aventador

Pokud hledáte auto, které vás nejen dostane z místa A do místa B, ale zároveň vám vykouzlí úsměv na tváři, pak je Lamborghini Aventador tou správnou volbou. Tento supercar je symbolem extravagance, síly a dokonalého designu. Každý výlet s ním se stává nezapomenutelným zážitkem.

4. McLaren 720S

McLaren 720S je jako stvořený pro ty, kteří hledají technologicky pokročilý supercar s brutálním výkonem. S lehkou karbonovou karoserií a výkonným motorem v zádi dokáže 720S dosahovat neskutečných rychlostí a zároveň nabízí komfort a luxus, který může konkurovat i mnoha luxusním limuzínám.

5. Porsche 911 GT2 RS

Pro milovníky Porsche a rychlosti je tu Porsche 911 GT2 RS. Tento vůz je absolutním vrcholem, co může značka Porsche nabídnout. S pohonem zadních kol a šíleným výkonem dokáže GT2 RS překonat mnohá superauta a zároveň poskytnout komfort a použitelnost pro každodenní použití.

TopGear doporučuje:

Pokud si chcete pořídit supersportovní auto, rozhodně nešlápněte vedle s některým z těchto modelů. Každý z nich je unikátní, nabízí neskutečný výkon a design, který vzbuzuje závist a obdiv u každého, kdo se vám podívá na garáž.

superauta

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient