27. 7. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Novinky roku 2021


Rok 2021 nám přinesl několik skvělých novinek v automobilovém průmyslu. Mezi nejzajímavější patří nový elektromobil od Tesly, který svou výkonem a dojezdem překonal veškerá očekávání. Navíc novinka od Porsche nezůstala pozadu a svým luxusem a elegantním designem si získala srdce mnoha motoristů.

Nejlepší SUV


V kategorii nejlepší SUV roku 2021 nejvíce exceloval nový model od BMW. Tento vůz kombinuje sílu, eleganci a komfort do jednoho balíčku, což ho řadí mezi nejvyhledávanější vozy na trhu. Pro milovníky dobrodružství a pohodlí je tato volba tím pravým.

Nejhorší elektrický vůz


Na druhé straně mince se v roce 2021 objevil také vůz, kterým se většina motoristů raději vyhne. Tento elektrický vůz sliboval revoluci na trhu, ale příliš často se dostává do servisu a jeho dojezd je nižší než u starého dobrého benzinového auta.

Nejlepší sportovní vůz


Mezi sportovními vozy se letos na špici udržuje značka Ferrari. Nový model zaujal nejen svým výkonem, ale také precizním zpracováním a aerodynamickým designem. Pro milovníky rychlosti a luxusu je toto auto tou správnou volbou.

Nejlepší a nejhorší výkon


Mezi vozy s nejlepším a nejhorším výkonem se velmi dobře umístil vůz od Lamborghini. Jeho rychlost a akcelerace doslova bere dech a řidiči z něj mají pocit, že se ocitli na závodním okruhu. Naopak nejhorším modelem byl vůz, který nedokáže zrychlit na potřebnou rychlost ani na dálnici.

Závěr


Rok 2021 nám přinesl řadu skvělých vozů, které se stanou ikonami automobilového průmyslu. Novinky od renomovaných značek potvrzují, že budoucnost je ve vozidlech s elektrickým pohonem a moderními technologiemi. Ať už patříte mezi milovníky luxusních SUV nebo rychlých sportovních aut, určitě si v tomto roce vyberete.

Výkon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient