27. 7. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Nejrychlejší monstra na čtyřech kolech

Když řekneme „extrémní“, myslíme to vážně. Automobilový průmysl se každým rokem posouvá dál a stále více značek se snaží vyrobit nejrychlejší a nejvýkonnější vozy na trhu. Mezi největší monstra patří nesmrtelný Bugatti Chiron, který je schopen dosáhnout úctyhodných 420 km/h.

Nejvtipnější design

Kromě rychlosti jsou automobily také uměleckým dílem. Některé značky se nebojí experimentovat s designem a výsledkem jsou vozy, které vypadají jako z budoucnosti. Kdo by nechtěl mít na dvorku Lamborghini Veneno s futuristickými tvary a ostrými hranami?

Nejluxusnější obludy

Pro ty, kteří mají dostatek prostoru v garáži i na bankovním účtu, jsou k dispozici luxusní automobily, které vás budou pohlcovat svou elegancí a komfortem. Rolls-Royce Phantom nebo Bentley Mulsanne jsou jen pár příkladů aut, které spojují výkon s nejvyšším standardem luxusu.

Nejagresivnější zvuk

Něco je na tom, když se vzdáleností ozve hučení motoru, který zní jako hrom. Automobiloví nadšenci milují agresivní zvuk, který některé vozy dokážou vyprodukovat. Nic nemá takový efekt jako startující Ford Mustang GT s V8 motorem a výkonem 450 koní.

Nejodvážnější kousky techniky

V dnešní době je technologie nedílnou součástí automobilů a pokrok jde stále dopředu. Automobilové společnosti soutěží o to, kdo přijde s inovativnějšími a odvážnějšími technologiemi. Tesla Model S s autonomním řízením nebo Porsche Taycan s elektromotory jsou jen začátek.

Největší divočiny mimo silnici

A co automobily, které se nebojí zkoušet své schopnosti mimo asfalt? Terénní speciály jako Jeep Wrangler nebo Land Rover Defender jsou stvořeny pro adrenalinové dobrodružství v divočině. Kdo by odolal testovat jejich schopnosti na těch nejnáročnějších terénech?

Nejextrémnější výkon

Pro ty, kteří se nebojí výzvy a chtějí zažít maximální výkon, jsou na trhu vozy, které vám vyrazí dech. Koenigsegg Jesko s výkonem 1600 koní je dokonalým příkladem toho, co technologie a inovace dokážou v automobilovém průmyslu.

Adrenalin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient