27. 7. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

10 nejhorších automobilů všech dob, které byste měli raději vynechat!

Lada Riva – ruský “klenot” s pochybnou kvalitou

Jedním z automobilů, který opravdu nemá žádné šance na úspěch, je Lada Riva. Tento ruský vůz se může pochlubit nejen neohromujícím designem, ale také pochybnou kvalitou zpracování, která zanechává hodně žádoucí.

Trabant 601 – nezapomenutelný symbol východního Německa

Trabant 601 je dalším vozem, který se řadí mezi nejhorší výtvory automobilového průmyslu. S jeho neohromujícím výkonem a designem, který spíše působí jako přežitek minulosti, si zaslouží své místo na této smutné žebříčku.

Yugo – automobil, který nedokázal počkat na zánik

Jedním z nejhorších automobilů v historii je rozhodně Yugo. Tento vůz se rychle stal symbolem nedostatečné kvality a designových chyb, které nedokázaly skrýt ani jeho nízká cena.

Reliant Robin – tříkolka, která nikdy nezískala srdce motoristů

Reliant Robin je automobil, který se nesmazatelně zapsal do historie jako jedna z největších “fiasko” na čtyřech kolech. Tříkolka, která nikdy nezískala srdce motoristů, je neodmyslitelnou součástí automobilového průmyslu.

AMC Gremlin – hnědý zjevení na kolech

AMC Gremlin je dalším příkladem automobilu, který se může pyšnit titulem jednoho z nejhorších výtvorů své doby. Tento “hnědý zjevení na kolech” rozhodně není pro každého.

Ford Pinto – automobil s neblahou pověstí

Ford Pinto je vůz s velmi neblahou pověstí, která mu rozhodně nepřidává na popularitě. Tento automobil se stal symbolem chybící bezpečnosti a nekvality.

Chevrolet Chevette – kompaktní vůz s nedostatečnými schopnostmi

Chevrolet Chevette není zrovna automobil, na který byste se měli těšit. Tento kompaktní vůz s nedostatečnými schopnostmi nedokázal oslnit ani nejnáročnější motoristy.

Pontiac Aztek – příklad, jak se nepřipravit na trh

Pontiac Aztek je automobil, který se může pochlubit jen velmi omezeným úspěchem. Tento vůz, který se nikdy opravdu neprosadil na trhu, je svědkem toho, jak se nemá připravit na úspěch.

Suzuki X-90 – vůz, který zůstal v zapomnění

Suzuki X-90 je dalším vozem, který se rozhodně nevydařil. Tento automobil se nedokázal prosadit na trhu a rychle zmizel v zapomnění.

Fail

Tento článek je pouze zábavné zhodnocení některých nejhorších automobilů v historii, jak se dívají zkušení znalci automobilů. Automobilový průmysl je plný úspěchů, ale i neúspěchů, které stojí za zmínku. Není však třeba se obávat, že byste se s těmito vozy měli setkat na silnicích dnes.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient