18. 5. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

(H1) Nejrychlejší auta pro ony dobrodruhy, kteří se odváží vyčíslit adrenalin!

(H2) Vítáme vás v rozpáleném motoristickém pekle!

Jste muž či žena, který/a neváhá vytáhnout kreditku, jen aby se zmocnil/a kouzel silničního šílenství? Pak jste na správné adrese! Tento článek je přesně pro vás, lidi, kteří přecházejí hranice racionality a vrhají se do sedla strojů, jež přinášejí nekonečné dávky adrenalinu. Bezpečnostní pásy napnuté? Vstupte do našeho světa.

(H2) Supersporty, které zaznamenaly rekordy na okruhu

Dychtivost po rychlosti je dána vrozeně. Ani největší střízlivý skeptik by nemohl popřít tu zvláštní vzrušující sílu, kterou člověk pocítí, když se podívá na supersport, který se blíží tak blízko své neodolatelné rychlosti. Některé supersporty dosáhnou na okruhu takových rychlostí, že píseň na tachometru by byla kvalifikována jako klasická muzika.

Mezi rekordmany na okruhu se umisťuje legendární Bugatti Veyron Super Sport, který dokáže vyvinout maximální rychlost až 431 km/h! Tuto kreaturu oživující sny o rychlosti nelze přehlédnout. Dalším šampionem je Shelby SSC Aero, který dosáhl rychlosti 413 km/h. Pokud jste však sklouzli pod oko dávného minulého roku a staré železo vás odpuzuje, přichází na scénu Koenigsegg Jesko Absolut. Jeho tvůrci slibují neuvěřitelné 532 km/h, což je rychlost, kterou nesmíte pustit ze zřetele.

(H2) Těžké kluky a jejich neméně těžké stroje

Tady jsou ti správní chlapi – pick-upy, které vám doslova odvětrají mozek ve snaze vás přinutit k poslušnosti. Největší z nich je Ford F-150, který svou robustností způsobuje ošklivou vadu na kráse všem osobním vozidlům na cestě. Chevrolet Silverado a Dodge Ram jsou další v těžební řadě těchto obrů, kteří vás neurvale přinutí vzdát se boje.

(H2) Elektromobily ukazující, že rychlost nemusí vytvářet zvuk

Všechny ty motory, které způsobují takový hluk, že se země trasou v hrůze – nemusí to být vždy tak! Elektromobily se blíží k závodním kometám, a to bez jediného zvuku. Tesla Model S Plaid, Porsche Taycan Turbo S nebo Rimac Nevera jsou jen několik příkladů, které dokazují, že rychlost nevyžaduje hrmot motoru. Mohou být tiché jako myš, ale jejich výkon je doslova skokem na měsíc.

(H2) SUV, která se vůbec nehanbí

Někteří vás možná přesvědčují, že suvky jsou jen pro městské maminky, ale to je samozřejmě pouhý omyl. Lamborghini Urus, Bentley Bentayga nebo Porsche Cayenne Turbo jsou silnější a rychlejší než vílí jádro apokalyptické jízdy. Ať myslíte, co chcete, tato monstra-on-kolech zde jsou, aby vám toho vyvrátily.

(H2) Hrdinové, kteří vás zachrání na silnici

Ať už vám jde nejvíc o vaši bezpečnost, stanete se obětí hrozné nehody či jste prostě jen naivním hazardérem, tito hrdinové vždy přistoupí k své velké misi – zachraňovat vás z problémů. Spolehněte se na technologie jako je systém automatického nouzového brzdění, stabilizační systém nebo sledování mrtvého úhlu a více! Takže se nebojte, budete-li cestovat se svými věrnými ochránci na čtyřech kolech.

(H2) Lze se něco dozvědět od jednoch z nejúspěšnějších automobilových značek na světě?

Platí to v našem světě: když chtějí automobilové značky něco říci, poslouchejte. Porsche, BMW, Mercedes-Benz a Audi – tato jména by měla zvonit jako melodie. Vášniví závodníci a vášniví výrobci, kteří se sklánějí před vámi jako posvátná božstva ještě před tím, než si o kupu aut omyjíte ruku!

(H6) Rychlost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient