27. 4. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

1. Slepěte auto z kousků různých značek

Jste nudějící se majitel auta jen jedné značky? Co kdybyste spojili nejlepší vlastnosti různých značek dohromady a vytvořili tak unikátní vozidlo? Fantazii se meze nekladou!

2. Přidejte laserový light show k vašemu autu

Zapomeňte na nudné neonové světla. Prostřednictvím laserové technologie můžete vaše auto přeměnit na pohyblivou diskotéku na kolech. Buďte středem pozornosti na každé party!

3. Přestavte vaše auto na plovoucí loď

Proč se omezovat pouze na silnici? Pokud máte odvahu a technické znalosti, můžete své vozidlo upravit tak, aby plulo po vodní hladině. Ideální způsob, jak objevit nová dobrodružství.

4. Instalujte kávovar přímo do palubní desky

Pro některé z nás je káva životní nezbytnost. Proč si tedy neudělat radost a mít kávovar přímo ve vašem autě? Takto se můžete těšit na čerstvou kávu kdykoliv a kdekoli.

5. Vyměňte volant za herní ovladač

Máte rádi videohry? Proč nezkusit řídit auto pomocí herního ovladače namísto klasického volantu? Zaručená zábava pro všechny hráče.

6. Přidejte do auta jacuzzi

Pro ty, kteří chtějí cestovat v luxusu a pohodlí, není snad nic lepšího než mít jacuzzi přímo ve vašem vozidle. Relaxace na cestách nebude nikdy jednodušší.

7. Vytvořte si vlastní drive-in kino

Pro romantický večer nebo zábavu s přáteli můžete vaše auto proměnit ve vlastní mobilní kino. Stačí nainstalovat projektory a reproduktory a už můžete sledovat filmy pod širým nebem.

inovace

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient