28. 4. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

V8 monstrum: Dodge Challenger SRT Hellcat


Jedním slovem – brutální. S ohromujícími 717 koňskými silami pod kapotou vás tento Dodge doslova vtáhne do sedačky a vrhne vás dopředu s takovou silou, že si budete muset pohotově brát oporu.

Italská střílečka: Ferrari 488 GTB


Pokud chcete zažít hladký a rychlý zážitek, Ferrari 488 GTB je tím pravým vozem pro vás. Dokonalá kombinace luxusu, rychlosti a italské elegance vás jistě učaruje na první pohled.

Bestie z Německa: Porsche 911 Turbo S


Porsche vždycky vědělo, jak udělat výkonný a elegantní automobil. Turbo S není výjimkou – s 650 koni a maximální rychlostí peskové bouře se vám zkrátka nebude chtít zastavit.

Elektrošok: Tesla Model S Plaid


Tohle není vaše průměrné elektroauto. S maximální rychlostí přes 320 km/h a časem z nuly na sto za méně než dvě sekundy je Tesla Model S Plaid nekompromisní strojem budoucnosti.

Beštia z Japonska: Nissan GT-R Nismo


Nissan GT-R Nismo je jako japonský sumo zápasník – těžký, silný a nekompromisní. S technologií inspirovanou závodními speciály vás táhne dopředu s neskutečnou razancí.

Britská aristokracie: Aston Martin DBS Superleggera


Královský luxus a elegantní design se spojily v jednom vozidle – Aston Martin DBS Superleggera vám nabídne nejenom výkon, ale i špičkový komfort a exkluzivitu.

Nejsilnější vůz na světě: Bugatti Chiron Super Sport 300+


Chiron Super Sport 300+ je doslova král mezi superautomobily. S neuvěřitelnými 1600 koňmi a cenou v řádu milionů dolarů si tento vůz může dovolit pouze opravdová špička.

Legenda se vrací: Toyota Supra


Po letech čekání fanoušci konečně obdrželi novou verzi legendární Toyota Supra. S výkonem přes 300 koní a agresivním designem je tato japonská klasika zpět ve velkém stylu.

Dokonalý crossover: Lamborghini Urus


Lamborghini není pouze o supersportovních autech – Urus je důkazem toho, že i luxusní SUV může být rychlý a elegantní. V kombinaci s 650 konmi a ostrým designem tohle auto prostě stojí za to.

Adrenaline

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient