3. 5. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Když se řekne automobilový gadget, většinou si lidé hned vybaví nějaký moderní technologický vymoženost, která zlepšuje jízdní vlastnosti vozu. Abychom vám usnadnili výběr, přinášíme vám seznam TOP 10 nejlepších automobilových gadgetů, které by neměly chybět ve vašem voze.

1. Head-up display


První naše doporučení je head-up display, který zobrazuje informace přímo na čelní sklo vozidla. Díky tomu máte neustálý přehled o rychlosti, navigaci a dalších důležitých informacích bez toho, abyste museli odtrhnout zrak od silnice.

2. Zpětná kamera


Zpětná kamera je skvělým pomocníkem při couvání a parkování. Už nikdy se nebudete muset bát něčeho přehlédnout, a to i při nejtěsnějších parkovacích manévrech.

3. Bluetooth hands-free set


Pokud chcete být spojeni se svými blízkými i během jízdy, je Bluetooth hands-free set tím pravým gadgetem pro vás. Bezpečnost na prvním místě!

4. Wireless nabíječka


S zdarma nabíjecí sítí v autě se už nemusíte trápit s pátráním po kabelu a zapojováním ho do telefonu. Stačí položit telefon na nabíječku a máte hotovo.

5. Power bank pro auto


Nikdy více se nemusíte bát, že vám během cesty dojde energie ve vašem mobilním zařízení. S power bankem pro auto budete mít vždy dostatek náhradních zdrojů energie.

6. Autochladnička


V teplých letních dnech není nic lepšího než studený nápoj při dlouhé cestě. Autochladnička je ideálním doplňkem, který vám udrží osvěžující nápoje stále chladné.

7. Přenosný jumpstarter


Kdo by neznal tu nepříjemnou situaci, kdy vám baterie v autě vypoví poslušnost právě v nejhorším možném momentě? S přenosným jumpstarterem už se nemusíte bát zůstat někde na polní cestě bez pomoci.

8. Automatické parkování


Pro ty, kteří nemají rádi parkování a těsné mezery, je automatické parkování jako dar z nebes. Stačí stisknout tlačítko a auto se postará o zbytek.

9. Sporťákovský výfuk


Pro ty, kteří si rádi vychutnají zvuk výkonného motoru, není nic krajšího než sportovní výfuk, který dodá vašemu autu tu správnou atmosféru.

10. Hudba v autě


A nakonec kdo by nechtěl mít ty nejlepší reproduktory a subwoofery, které vykouzlí ten nejlepší zvukový zážitek i během jízdy autem.

Automobilový gadety

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient