3. 5. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

1. Roztahovačky na autě? Ne, díky!

Roztahovačky jsou skvělým cvičením na posílení svalů, ale na autech prostě nemají co dělat. Tuningoví nadšenci si ale myslí opak a tak se můžete setkat s vozidly, která mají místo klasických zrcátek velké roztahovačky. A to ještě není vše, některá auta mají dokonce i rozkládací nápravy.

2. Přeplácaná auta jako přeplácané adventní kalendáře

Možná máte rádi překvapení a napětí spojené s otevíráním každého dne adventního kalendáře, ale rozplácání aut do několika vrstev až připomíná přeplácané adventní kalendáře. Kdo ví, co se za každým nárazníkem ukrývá…

3. Chrom na každém kousku auta ještě nikoho neurazil… alespoň doufáme

Některé vozy vypadají jako stříbrné sochy sluncem oslňované. Chrom je sice pěkný, ale když je ho na autech příliš, nedivte se, že si budete muset zapřísahat, abyste se vůbec podívali na auto.

4. Atraktivní tuning neexistuje? Omyl…

Až si přestanete říkat, že atraktivní tuning neexistuje, podívejte se na následující galerii. Závodní auta s nesmyslnými křídly, ohromné nápisy na průchozích vozidlech, estetické hrůzy na pěkných autech. Můžete si být jistí, že se budete smát.

5. Co takhle nějaké to “ježdění na videu”?

Każdé auto je druhé, ale když máte v autě natolik velký monitor, že byste si ho mohli pustit i když jedete a neohrozíte tak ostatní řidiče, je to asi krok za hranu.

6. Neonové světla, jako v klubu – jinak to nefunguje

Neonová světla jsou skvělé v nočním klubu, ale na autě? To už je horší. Někteří tuningoví nadšenci ale nedají dopustit na své podsvícené vozy, které v noci svítí jak vánoční stromek.

7. Pásová vozidla jako nový trend na silnicích

Pásové vozidla jsou skvělá pro práci v těžkém terénu, ale na silnicich? Někteří nadšenci si rádi namontují pásy na svůj vůz, aby byl opravdu unikátní. Jenže otázkou zůstává, zda s takovým autem vůbec projedete technickou…

Karikatura

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient