29. 4. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Hledáte auto, které vás dostane z místa A do místa B? Tak na nás nekoukejte! Protože dnes se podíváme na auta, která bychom nezávisle přišli na to, že existovala. Připravte se na divokou jízdu plnou excentrických, nepraktických a prostě jen špatných vozů, které se brzy staly zapomenutými legendami.

Nissan Cube: kostka na kolech

Jeden pohled na tento automobil a máme chuť se zeptat, zda automobilku postihla hromadná porucha v továrně. Nissan Cube, s svými rohovatými tvary a úchylně umístěnými okny, je jedním z nejhorších designů, jaký automobilový průmysl kdy spatřil.

Fiat Multipla: kachní rodina na kolech

Italská krása? Ne, spíše italská hrůza! Fiat Multipla se svými třemi sedadly vpředu a třemi vzadu vypadá jako kombinace MPV a kachní rodiny. Když tohle auto spatříte na silnici, jste vděční, že vám alespoň poskytne zábavu.

Pontiac Aztek: auta s mozkem nevlastním

Když se konstruktéři Pontiacu rozhodli vytvořit crossover, asi zapomněli při spuštění v dílně i na designéra. Aztek vypadá jako automobil s mozkem nevlastním, a to ještě slabě řečeno. Tento propadák se brzy stal symbolem špatného designu.

Trabant 601: východoněmecký průmysl 70. let

Trabant 601 je automobil, který se nedá popsat slovy, musíte ho vidět. Tento východoněmecký výtvor je symbolem neúspěchu a nedostatku inovací. Jen ti nejotrlejší jedinci by byli ochotni s ním vyjet na silnici.

DeLorean DMC-12: autem do minulosti

DeLorean DMC-12, známý jako “Back to the Future” auto, má sice své fanoušky, ale pravda je taková, že jeho výkon a spolehlivost rozhodně nejsou na pověstné úrovni. Možná by bylo lepší, kdyby zůstal v 80. letech, kam patří.

Lada Niva: ruský dárek pro dobrodruhy

Lada Niva je autem, kterého se držíte jako posledního v nouzovém scénáři. Tento ruský terénní vůz je známý svou nespolehlivostí a hrubým designem, ale zdá se, že právě to láká dobrodruhy, kteří touží po výzvách.

Kia Pride: poskvrnění rodokmenu

Kia Pride je automobil, který se zdá být spíše hanbou než hrdostí. Tento korejský vůz byl spoluprací Kia a Fordu, ale výsledek byl autem, které se moc nepovedlo. Možná je lepší, že se o něm dnes už příliš nemluví.

propadáček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient