27. 7. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Digitální asistenti ve vašem voze

Znáte to – když se vám nedaří najít cestu, potřebujete telefonovat a ještě navíc řídit auto. S novou generací automobilů to ale není problém. Digitální asistenti jako Siri, Alexa nebo Google Assistant vám pomohou s navigací, komunikací i ovládáním různých funkcí ve vozidle.

Autonomní parkování

Zapomeňte na nepovedené pokusy o zaparkování mezi dva auta. Moderní vozy mají vestavěné senzory a kamery, které dokážou automaticky zaparkovat váš vůz přesně do cíle. Vyzkoušejte to a uvidíte, že už nikdy nebudete chtít parkovat ručně!

Elektrická revoluce

Do budoucna už nepatří jen benzín a nafta. Elektrické vozy se stávají stále populárnějšími a výrobci se snaží nabízet stále lepší a výkonnější modely. Na trhu najdete elektrické SUV, limuzíny i sportovní auta.

Augmented Reality v kokpitu

Zapomeňte na nudné digitální displeje. S novými technologiemi se do aut dostávají i prvky rozšířené reality. Můžete sledovat navigaci přímo na čelním skle, zobrazit si informace o okolních objektech nebo dokonce si zkoušet různé barvy interiéru bez fyzického kontaktu.

Inteligentní parkovací asistent

Zeptejte se svého vozidla, kde je nejbližší volné parkovací místo, a ono vám ho najde. S pomocí senzorů a kamer dokáže vozidlo identifikovat vhodné parkovací místo a navést vás tam. Už nikdy nebudete ztrácet čas hledáním parkování!

Bezklíčkové odemykání a startování

Zapomeňte na hledání klíčků ve kabelce nebo kapse. S bezklíčkovým odemykáním a startováním stačí mít klíček u sebe a auto se vám automaticky odemkne a spustí motor. Pohodlné a praktické, že?

Technologický průlom

Automobilový průmysl se neustále vyvíjí a přináší stále nové a úžasné technologické vychytávky. Buďte na to připraveni a vychutnejte si pohodlnou a bezpečnou jízdu s nejnovějšími prvky moderní technologie!

Automobilová_inovace.jpg

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient