1. 5. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

1. Bugatti Veyron Super Sport


Bugatti Veyron Super Sport není jen autem, je to zázrak techniky. Síla 1200 koní a maximální rychlost 431 km/h udělují tomuto autu titul nejrychlejšího na světě. Jen si zkontrolujte výpověď svého bankovního účtu, protože tohle auto si doopravdy může dovolit jen opravdu vyvolení.

2. Koenigsegg Jesko


Švédský supersportovní výrobce Koenigsegg se snaží konkurovat legendárnímu Bugatti Veyronu a nedávno představil model Jesko. S výkonem 1600 koní a cenou okolo 3 milionů dolarů se jedná o skutečného konkurenta na trhu s extrémními superauty.

3. Lamborghini Aventador SVJ


Kdo by neznal tento italský šílenec? S 6,5 litrovým V12 motorem a výkonem 770 koní je Lamborghini Aventador SVJ nejen ohromující svým designem, ale také výkonem a dynamikou, kterou nabízí.

4. Aston Martin Valkyrie


Aston Martin se spojil s konstruktéry z Formule 1 u Red Bull Racing, aby vytvořil Valkyrie – superauto s karbonovou karoserií a výkonem přes 1000 koní. Cena? Jen se raději sedněte a připravte se na šok.

5. Ferrari LaFerrari


Italská značka Ferrari nepotřebuje dlouhé představování. LaFerrari je hybridní supersport s kombinovaným výkonem 950 koní a doslova drtivými jízdními vlastnostmi.

6. McLaren Senna


McLaren Senna není jen superauto, je to odkaz na legendárního závodníka Ayrtona Sennu. S výkonem 800 koní a aerodynamickým designem, který bere dech, je to auto stvořené pro okruh, ale bude se cítit jako doma i na veřejné silnici.

7. Porsche 911 GT2 RS


Porsche 911 GT2 RS je dokonalé spojení luxusu a výkonu. S výkonem 700 koní dokáže zrychlit z 0 na 100 km/h za pouhých 2,7 sekundy a určitě si najde cestu i na seznamu vašich snů.

8. Hennessey Venom F5


Americký tuner Hennessey si vzal za cíl porazit Bugatti a s modelem Venom F5 by se mu to možná mohlo podařit. S ohromujícím výkonem 1600 koní a maximální rychlostí přes 500 km/h je to auto, které by mělo být bráno vážně.

9. Rimac C_Two


Chorvatský výrobce Rimac představil model C_Two s 1914 koni a technologiemi z budoucnosti. Tento elektrický hypercar je nejen ohromující svým výkonem, ale také inovativními funkcemi, které mu zaručují místo mezi top superauty.

10. Pagani Huayra


Italský výrobce Pagani je známý svými exkluzivními superauty a model Huayra není výjimkou. Se 6 litrovým motorem V12 a výkonem 730 koní dokáže Huayra konkurovat i těm největším hráčům na trhu.

Rychlost

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient