5. 5. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Diesel je zpátky, a tentokrát s grázlem


Dieselové motory se díky emisním normám a obavám z jejich škodlivosti dostaly do stínu benzínových motorů. Ale dnešní dieselové vozy jsou jiná káva než ta stará dýmka. Jsou tiché, výkonné a efektivní. A co nejdůležitější, stále mají nízkou spotřebu paliva.

Audi A6 TDI – dieselová limuzína s tahem


Audi A6 TDI není jen obyčejná limuzína. S elegantním designem, luxusním interiérem a silným 3.0 TDI motorem je to opravdový skvost na silnici. S tahem jako nákladní vlak a dynamickým podvozkem si dokonale poradí s každým úkolem.

BMW X5 M50d – dieselový monstrum


BMW X5 M50d je důkazem toho, že dieselové motory se nemusejí schovávat. S 3.0 motorovým šestiválcem a trojicí turbodmychadel nabídne neuvěřitelný výkon a zároveň překvapivě nízkou spotřebu. A s designem, který na první pohled imponuje, se stanete králem silnice.

Volkswagen Golf GTD – kombinace sportu a úspornosti


Pokud hledáte kombinaci sportovního ducha a úsporného provozu, pak je Volkswagen Golf GTD tím pravým výběrem. S pohodlným interiérem a skvělým záběrem tohoto dieselového hatchbacku se budete cítit jako král každé silnice.

Mercedes-Benz E400d – luxusní křižovatka


Mercedes-Benz E400d spojuje luxus a výkon dohromady. S elegancí německého automobilu a výkonným dieselovým motorem vám nabídne zážitek jako žádný jiný vůz. Ať už se jedná o dlouhé cesty nebo jízdu po městě, s E400d se budete cítit jako v sedmém nebi.

Volvo XC60 D5 – švédská elegance na čtyřech kolech


Volvo XC60 D5 je dokonalou kombinací švédské elegance a dieselové síly. S nádherným designem, prostorným interiérem a bezkonkurenčním bezpečnostním vybavením si zamilujete každou jízdu. A díky nízké spotřebě se můžete vydat na cestu bez starostí.

Land Rover Discovery SDV6 – dobrodružství za volantem


Land Rover Discovery SDV6 je tím nejlepším, co můžete mít pro dobrodružství za volantem. S pohonem všech kol a silným dieselovým motorem se dostanete kamkoliv. A s luxusním interiérem můžete počítat i s pohodlím během dlouhých cest.

Diesel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient