27. 7. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Vyhořelý koncept: Nissan Juke-R

Nissan Juke-R byl pokusem spojit kompaktní hatchback s výkonným GT-R motorem. Výsledek však vyvolává otázku, proč vlastně někdo chtěl vytvořit toto monstrum.

Toyota iQ Urban Art

Tento “umělecký” vůz je zcela zahaleno výraznými graffiti nápisy a motivy. Možná to bylo považováno za moderní design, ale ve skutečnosti to působí spíše jako špatný vtip.

Špatný sen: BMW X6

BMW X6 kombinuje SUV s kupé designem, ale výsledek se zdá být příliš křiklavý a nepříjemný. Možná bychom měli nechat SUV design SUV a kupé design kupé.

Fiat Multipla

Nejedná se pouze o vzhled tohoto vozu, který vypadá jako kombinace dvou různých aut, ale i o značně kontroverzní interiér. Chápeme, že pohodlí je důležité, ale tento design je prostě příliš.

Mercedes-Benz GLE Coupe

Kombinace SUV a kupé nemusí vždy fungovat, a GLE Coupe je dokonalým příkladem toho, jak to může jít špatně. Tento automobil prostě nedokáže najít svoji identitu.

Crosley Hotshot

Tento malý roadster byl navržen ve stylu minimalistického designu, ale mnozí se shodnou, že výsledek vypadá spíše směšně než elegantně.

Citroën C4 Cactus

C4 Cactus se snaží být odvážný a inovativní, ale některé designové prvky, jako například vzdušní polštáře na dveřích, mohou působit spíše jako divný doplněk než praktická funkce.

Smart ForTwo

Nejmenší automobil na trhu nemusí být nutně ten nejlepší. Smart ForTwo může být praktický ve městě, ale jeho vzhled a jízdní vlastnosti mohou zanechat hodně pochybností.

Koncept Hurst Hemi Under Glass

Tento dragster s motorem umístěným vzadu byl původně navržen pro závody na čtvrt míle, ale jeho nepraktický design a podivné rozměry mu znemožnily být úspěšným.

exoticka-veteran.jpg

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient