27. 7. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Vítejte ve světě rychlosti a luxusu


Kategorie superaut je vždy plná vzrušení, nadšení a exkluzivity. Pro rok 2022 se automobiloví výrobci předhánějí v inovacích a technologických pokrocích, aby přinesli na trh vozy, které zdolají cesty s grácií rojů orlů. Zde je pár z těch nejlepších, které si můžete přát.

McLaren Speedtail: Kulatá rychlostní bestie


McLaren Speedtail je kombinací elegance a síly. S aerodynamickým designem a hybridním motorem, zajistí tato bestie rychlost až 250 mph. Pohání ji 4,0litrový twin-turbo V8 motor s elektromotorem, což dělá z této supermašiny opravdové monstrum na silnici.

Ferrari SF90 Stradale: Překrásný hybridní pohár výkonu


Ferrari SF90 Stradale je klenotem superaut. S kombinací V8 motoru a tří elektromotorů, se dokáže zrychlit z 0 na 60 mph za pouhých 2,5 sekundy. Výkon 986 koní a maximální rychlost 211 mph se postarají o to, abyste se na silnici nikdy nenudili.

Aston Martin Valkyrie AMR Pro: Extrémní závodní stroj pro silnici


Aston Martin Valkyrie AMR Pro je v podstatě závodní auto pro silnici. S maximální rychlostí 225 mph a V12 motorem o výkonu 1100 koní, budete mít pocit, že jste se dostali za volant skutečného závodního monstra.

Lamborghini Sian: Hybridní divočák s italským šarmem


Lamborghini Sian je prvním hybridním automobilem od legendární značky a rozhodně nestojí za povšimnutí. S kombinací V12 motoru a elektromotoru, se jedná o nejvýkonnější Lamborghini v historii. S 808 koni a maximální rychlostí 217 mph to bude jízda, na kterou nezapomenete.

Porsche 911 GT3: Přesně řezaný diamant pro závodní nadšence


Pokud toužíte po kombinaci luxusu a výkonu, Porsche 911 GT3 je pro vás to pravé. S manuální převodovkou a výkonem 502 koní, tento sportovní vůz bude tleskat pod každým okruhem sebevědomím a styl.

Ford GT: Americký dravec, který nezná hranice


Ford GT je symbolem amerického inženýrství a výkonu. S maximální rychlostí 216 mph a V6 motorem o výkonu 660 koní, tento superautomobil vás nikdy nenechá na pochybách o jeho schopnostech.

Vyberte si, které superauto si přejete, a jděte s ním razit silnice jako král

superauta

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient