19. 5. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

1. Ferrari 488 Pista


Pokud hledáte ultimátního supersportovního jezdce, nenajdete nic lepšího než Ferrari 488 Pista. S 711 koni a vynikajícím podvozkem je tento vůz připraven rozdrtit jakýkoli okruh.

2. Porsche 911 Turbo S


Porsche 911 Turbo S je synonymem pro spojení luxusu a výkonu. S 640 koni a ikonickým designem je tato legendární značka stále na špičce.

3. Lamborghini Aventador SVJ


Lamborghini Aventador SVJ je celosvětově uznávaný jako jeden z nejdivočejších a nejsilnějších supersportovních vozů na trhu. Pokud hledáte pozornost, je to vůz pro vás.

4. Ford Mustang Shelby GT500


Pro milovníky amerických muskelů není nic lepšího než Ford Mustang Shelby GT500. S 760 koni je tento vůz skvělým zástupcem moderního amerického výkonu.

5. McLaren 720S


McLaren 720S je dokonalým zástupcem britského inženýrství a výkonu. S 710 koni a aerodynamickým designem je tento vůz jedním z nejrychlejších na trhu.

6. Audi RS6 Avant


Pokud hledáte kombinaci výkonu a praktičnosti, Audi RS6 Avant je pro vás. S 591 koni a dostatkem prostoru se tento vůz dokáže postarat o vše, co potřebujete.

7. Tesla Model S Plaid


Jestliže preferujete elektromobily, pak Tesla Model S Plaid je pro vás. S 1020 koni a neuvěřitelným zrychlením je tento vůz nepřekonatelný.

8. BMW M5 Competition


BMW M5 Competition je kombinací luxusu a výkonu. S 617 koni a sportovním podvozkem je tento vůz jedním z nejlepších sedanů na trhu.

9. Mercedes-AMG GT R


Mercedes-AMG GT R je synonymem pro německý inženýring a výkon. S 577 koni a agresivním designem je tento vůz stvořen pro okruhové jízdy.

10. Subaru WRX STI


Pro fanoušky rally není nic lepšího než legendární Subaru WRX STI. S pohonem všech kol a 310 koni je tento vůz stále jedním z nejlepších ve své kategorii.

automobil

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient