27. 7. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

1. Bugatti La Voiture Noire – černá kráska nejen na pohled

Bugatti La Voiture Noire je nejen nejdražším autem na světě, ale také jedním z nejextrémnějších. S cenovkou přesahující 11 milionů dolarů a výkonem 1,500 koní je tato černá kráska sen každého milovníka luxusu a rychlosti.

2. Koenigsegg Jesko Absolut – rychlostní bestie bez kompromisů

Koenigsegg Jesko Absolut je synonymem extrémní rychlosti. S maximální rychlostí přes 500 km/h a aerodynamickými prvky, které ho drží pevně na zemi, je tato rychlostní bestie bez kompromisů.

3. Ariel Atom 4 – minimalistický bůh rychlosti

Ariel Atom 4 je něco jako automobilový ekvivalent sportovního motocyklu. S extrémně nízkou hmotností a pohonnou jednotkou přímo za vašimi zády vás tento minimalistický bůh rychlosti doslova vtáhne do sedadla a nechá vás s pocitem naprosté svobody.

4. Lamborghini Sian – hybridní hyperauto s italským temperamentem

Lamborghini Sian není jen dalším hyperautem od italského výrobce, ale také prvním hybridním modelem značky. S kombinací šestnáctiválce s elektromotorem nabízí nejen desítky stupňů šíleného výkonu, ale také špetku ekologičtějšího přístupu k rychlosti.

5. Devel Sixteen – monstrum s 5,000 koni

Devel Sixteen je doslova monstrum na čtyřech kolech. S výkonem 5,000 koní se jedná o jedno z nejvýkonnějších vozidel na světě, které dokáže dosáhnout rychlosti přes 500 km/h a díky svému designu vzbuzuje úctu i mezi nejzkušenějšími motoristy.

6. Rimac C_Two – elektrický hyperautomobil budoucnosti

Rimac C_Two je spojením extrémního výkonu, luxusního designu a elektrického pohonu. S výkonem přes 1,900 koní a technologiemi z budoucnosti je tento elektrický hyperautomobil dokonalým příkladem toho, kam se může automobilový průmysl vydat.

Závěr: Který z těchto extrémních automobilů byste si nejraději vyzkoušeli?

Každý z výše uvedených automobilů nabízí něco jedinečného a extrémního. Od rychlostních bestií až po luxusní hybridy, volba je na vás. Který z nich byste si nejraději vyzkoušeli a proč? Dejte nám vědět ve komentářích!

extrémní

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient