27. 7. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Ferrari SF90 Stradale


Jedním z nejlepších superaut, které si můžete momentálně pořídit, je bezpochyby Ferrari SF90 Stradale. Tento hybridní vůz s 1000 koňskými silami vám zajistí nezapomenutelný zážitek z jízdy a bude zároveň dostatečně exkluzivní, abyste se v něm cítili jako celebrita.

Porsche 911 Turbo S


Další skvostný automobil, který si zaslouží vaši pozornost, je Porsche 911 Turbo S. S vrcholným výkonem 650 koní a neskutečným zrychlením z 0 na 100 km/h za pouhých 2,6 sekundy je tento vůz opravdovou jízdní mašinou.

McLaren 720S


McLaren 720S není jen krásný na pohled, ale také skvěle vyladěný výkonově. S 710 koňmi pod kapotou dokáže tento superautomobil rozpálit cestu před sebou a zanechat za sebou všechny ostatní.

Lamborghini Aventador SVJ


Pokud toužíte po autě, které doslova řve na celé okolí, pak je Lamborghini Aventador SVJ tou pravou volbou pro vás. Tento agresivní tvor s 770 koňmi v sobě skrývá opravdové monstra jízdenky.

Aston Martin Vantage


Aston Martin Vantage je kombinací elegance a výkonu, která vás zaručeně dostane. S působivými 503 koňmi a klasickým designem tohoto britského výrobce budete na silnici jasně vítězem.

Bugatti Chiron


Bugatti Chiron je synonymem luxusu a rychlosti. S legendárními 1500 koňmi pod kapotou dokáže tento superautomobil dosáhnout rychlosti až 420 km/h. Pokud chcete být králem silnic, není lepší volba než Bugatti.

Koenigsegg Jesko


Koenigsegg Jesko je návrhářským skvostem a technologickým divem v jednom. S nebývalými 1600 koňmi dokáže tento vůz změnit vaši představu o rychlosti a exkluzivitě.

Ferrari LaFerrari


Ferrari LaFerrari je dokonalým spojením elegance a výkonu. S hybridním pohonem a 950 koňmi je tento automobil nejen nádherný na pohled, ale také neuvěřitelně rychlý na silnici.

Porsche Taycan Turbo S


Pokud hledáte výkon a ekologičnost v jednom, bude pro vás Porsche Taycan Turbo S tou pravou volbou. S elektrickým pohonem a 761 koňmi dokáže tento vůz udělat dojem nejen silou, ale i nulovými emisemi.

dream-cars

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient