27. 7. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

První dojem


Když poprvé usednete za volant nového Land Rover Defender, ihned si uvědomíte, že se jedná o opravdové SUV. Jeho robustní design a masivní postava vás okamžitě přesvědčí o tom, že tento vůz není určen jen pro městské ulice.

Technické specifikace


Pod kapotou najdete špičkový motor, který poskytuje dostatečný výkon pro jakoukoli terénní výzvu. Pohon 4×4 a speciální terénní režimy vám umožní projet i ten nejnáročnější terén.

Interiér


Když usednete do interiéru Defenderu, okamžitě zjistíte, že se jedná o luxusní prostor, ve kterém se budete cítit jako v pohodlném obývacím pokoji. Kvalitní materiály a precizní zpracování dodávají vozu eleganci a exkluzivnost.

Jízdní vlastnosti


Při jízdě po silnici vás Defender mile překvapí svojí stabilitou a pohodlím. Díky modernímu odpružení a inteligentnímu podvozku se budete cítit jako na obláčku, a to i při projetí nerovnostmi.

Terénní schopnosti


Když vyzkoušíte Defendera v terénu, brzy pochopíte, proč je tento vůz považován za krále off-roadu. Dokáže zdolat jakoukoli překážku a bez problémů se vyrovná i s nejtěžšími podmínkami.

Cena a dostupnost


Land Rover Defender není zrovna levným vozem, ale za kvalitu a výkon, který nabízí, určitě stojí každou korunu. Navíc s širokou nabídkou příplatkové výbavy si můžete vybrat přesně ten model, který bude splňovat vaše požadavky.

Závěr


Pokud hledáte SUV, které vám poskytne skvělý výkon jak na silnici, tak v terénu, pak je Land Rover Defender tou pravou volbou pro vás. S kombinací luxusu, síly a eleganci je tento vůz jednoznačně nejlepším SUV roku 2021.

Off-road

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient