27. 7. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Nejlepší hatchbacky roku 2021: Kdo získá korunu krále?

Škoda Octavia RS: Česká bomba s nábojem

Pokud hledáte kombinaci sportovního výkonu a pohodlí každodenního ježdění, pak je Škoda Octavia RS tou pravou volbou. Tento český hatchback je jako stvořený pro ty, kdo chtějí ozdobit svůj život trochou vzrušení a elegance na čtyřech kolech. S výkonným motorem a precizním podvozkem si Octavia RS získala své místo mezi hatchbacky srdcím milovníků automobilů.

Volkswagen Golf GTI: Klasika, která nezestárne

Když si řeknete “hot hatch”, je pravděpodobné, že první věcí, která vám přijde na mysl, bude legendární Volkswagen Golf GTI. Tento trhák mezi hatchbacky dokáže stále překvapovat svým výkonem a agresivním designem. S novými technologiemi a inovacemi Golf GTI jasně ukazuje, že dokáže držet krok s dobou.

Ford Focus RS: Zvíře na silnici

Pokud hledáte opravdový zábavu za volantem, pak je Ford Focus RS tím pravým výběrem. S brutálním výkonem a schopností dostat vás ze stanového místa na stovku během několika vteřin, se tento hatchback řadí mezi nejpřitažlivější auta své třídy. Focus RS vám ukáže, co znamená skutečná síla a vášeň pro jízdu.

Hyundai i30 N: Korejská senzace

Hyundai i30 N není jen další hatchback na trhu, je to skutečná senzace, která dokáže konkurovat zavedeným značkám v oblasti výkonu a jízdní dynamiky. S agresivním designem a špičkovým podvozkem se i30 N rychle získává srdce svých majitelů a staví se na čelo nové éry hatchbacků.

Seat Leon Cupra R: Španělská pomsta

Seat Leon Cupra R je dokonalým spojením sportovního vzhledu a výkonu. S ostrými liniemi a exkluzivními detaily je tento hatchback nejen krásný na pohled, ale také skvěle funguje na silnici. S precizním řízením a špičkovým motorem Cupra R dokáže nadchnout každého milovníka rychlé jízdy.

Fiat 500 Abarth: Malý pobudy

Ve světě hatchbacků se nesmí zapomenout ani na malého, ale o to dravějšího Fiatu 500 Abarth. Tento italský “pobudy” dokáže zaujmout svým překvapivým výkonem a hbitou jízdní dynamikou. S kompaktními rozměry je Abarth ideální volbou pro městské prostředí, kde si může užít svého čerstvého a hravého ducha.

Lexus CT: Luxusní hatchback pro sofistikování

Pro ty, kdo sledují luxus a eleganci, je tu Lexus CT. Tento hatchback kombinuje japonskou preciznost s nádechem luxusu a vytváří tak ideální harmonii pro náročné řidiče. S plynulým jízdním projevem a oplývajícím technologickými vylepšeními si Lexus CT zaslouží své místo mezi top hatchbacky na trhu.

Vítězství

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient