27. 7. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

1. Škoda 1203 Fun

Každý řidič si obvykle přeje, aby jeho auto bylo spolehlivé, pohodlné a také trochu stylové. Avšak v případě modelu Škoda 1203 Fun se vývojáři rozhodli zamířit zcela jiným směrem. Tento vůz vypadá spíše jako kombinace dodávky a bazarového stánku, ale určitě zaujme na silnici.

2. Nissan S-Cargo

Jednou z nejzajímavějších návrhů v historii automobilů je bezesporu Nissan S-Cargo. Tento malý vůz s designem inspirovaným francouzskými náklaďáky má nejen zábavný vzhled, ale také praktický interiér pro nakládání nákladu.

3. BMW Isetta

BMW Isetta je automobil, který vypadá spíše jako malá bublina na kolech než jako klasické auto. Tento kompaktní vůz může poskytnout řidiči úsměv na tváři a zároveň ho dopravit z bodu A do bodu B s minimálními náklady na pohonné hmoty.

4. Citroën Cactus

Francouzská automobilka Citroën je známá svými odvážnými designy a model Cactus není výjimkou. Tento automobil vyniká svým neobvyklým vnějškem a futuristickým interiérem, který může buď okouzlit nebo šokovat.

5. Fiat Multipla

Fiat Multipla je automobil, který rozdělil automobilový svět na ty, kteří ho milují, a ty, kteří ho nenávidí. S jeho charakteristickým vzhledem s dvojitými oky a neobvyklým tvarem patří mezi nejkontroverznější designy v historii.

6. Trabant 601

Trabant 601 je ikonický východoněmecký automobil, který se stal symbolem socialistického bloku. S jednoduchým designem a limitovanými možnostmi se stal miláčkem mnoha lidí, i když jeho vzhled není pro každého.

7. Toyota Sera

Toyota Sera je automobil, který vypadá, jako by přiletěl přímo z budoucnosti. S dveřmi v podobě křídla motýla a zaobleným tvarem se jedná o unikátní kousek, který rozhodně neunikne pozornosti.

8. Peel P50

Peel P50 je jedním z nejmenších automobilů na světě a zároveň jedním z nejzajímavějších. Tento miniaturní vůz je ideální pro proplížení se mezi auty ve městě a jistě vyvolá úsměv na tváři každého kolemjdoucího.

9. Chevrolet SSR

Chevrolet SSR je kombinací pickupu a roadsteru, která se vyrojila v mysli designérů. S retro designem a moderní technologií se tento automobil stal zajímavým exotem mezi vozidly na silnicích.

10. Reliant Robin

Reliant Robin je britský tříkolový vůz, který se proslavil svou nestabilitou a nezaměnitelným vzhledem. I přes své nedostatky se tento automobil stal legendou a stále má své věrné příznivce.

Zábava

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient