5. 5. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

1. Porsche 911 GT3 RS


Porsche vždycky dokázalo, že umí vyrábět skvělé vozy, a nový GT3 RS není výjimkou. S výkonem přesahujícím 500 koní a aerodynamickými úpravami, které vám připomenou závodní speciál, je tento vůz opravdovým zážitkem za volantem.

2. Lamborghini Huracán EVO


Huracán EVO je kombinací elegance a výkonu, která oslní každého milovníka supersportovních vozů. S duálním spojkovým automatickým převodovkou a možností volby mezi zadním nebo pohonem všech kol, Huracán dokáže zaujmout jak na okruhu, tak i na veřejných silnicích.

3. Ferrari SF90 Stradale


Ferrari SF90 Stradale je prvním hybridním modelem značky a s kombinovaným výkonem přes 1000 koní je jedním z nejvýkonnějších supersportovních vozů na trhu. Navíc díky elektrickému režimu můžete jet tichými ulicemi bez vydávání jediného decibelu.

4. McLaren 765LT


McLaren je synonymem pro rychlost a 765LT je v tomto ohledu naprostým mistrovským kousem. S aerodynamickými prvky z kopule, které zaručují lepší přilnavost a stabilitu za jakýchkoliv podmínek, se tento vůz dokáže chovat jako na kolejích i při extrémní rychlosti.

5. Bugatti Chiron Pur Sport


Bugatti Chiron Pur Sport je závodnější verzí klasického Chironu a to je poznat hned po prvním stisknutí plynu. S hmotností sníženou až o 50 kg oproti základní verzi a výkonem přes 1500 koní je Pur Sport připraven rozdrtit jakoukoli konkurenci na okruhu.

6. Aston Martin Valkyrie


Aston Martin Valkyrie je vozem, který vypadá jako z budoucnosti, ale je k dispozici již dnes. S aerodynamikou, která vám vytvoří pocit, že se jedná spíše o letadlo než o auto, a výkonem přes 1000 koní je Valkyrie opravdovým smyslovým zážitkem.

7. Koenigsegg Jesko Absolut


Koenigsegg Jesko Absolut je superautomobil určený pouze těm nejvzácnějším sběratelům, kteří chtějí jen to nejlepší. S maximální rychlostí přes 500 km/h je Jesko Absolut nejrychlejším vozem, který kdy vznikl a jeho cena jen dokazuje, že některé sny jsou opravdu nedosažitelné.

Rychlost

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient