27. 4. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Giganti na kolech

Víte, co mají společného tank, letadlo a některé z největších automobilů? Ano, správně, velikost. Pokud máte rádi velká auta, tak jste na správném místě. V našem žebříčku nalezenete deset největších automobilů všech dob, které by dokázaly zastínit i největší pickupy na silnici.

Ford Excursion

Ford Excursion není jen obyčejné SUV, je to opravdový obr na kolech. S délkou přesahující šest metrů a hmotností jako tank je tento obří vůz ideální pro ty, kteří chtějí mít všechno – a ještě k tomu v super velkém balení.

Mercedes-Benz G63 AMG 6×6

Kdo by nechtěl mít luxusní Mercedes s šesti koly? Tento monstrózní terénní vůz se nebojí žádné překážky a dokázal by zdolat i nejnebezpečnější cesty na světě. A když už se dostanete na místo, budete jistě všude jedničkou.

Hummer H1

Hummer H1 je legendou mezi terénními vozidly a jeho velikost vám to jistě připomene. S ním se nikdy neztratíte a jeho robustní design zaručí, že se nedostanete do žádných potíží ani v těch nejnáročnějších podmínkách.

Lamborghini LM002

Ano, i Lamborghini se dostal do našeho žebříčku. LM002 je kombinací luxusu a výkonu, kterým se nemůže nic rovnat. A když se na vás bude býterský pohled terénu, budete rádi, že máte pod kapotou tohoto skvostu.

Dodge Power Wagon

Americký kolos, který si udělal cestu na seznam největších automobilů všech dob. S dokonalým spojením síly a elegance vytvořil Dodge vůz, který si zamilují milovníci velkých aut.

Mercedes-Benz G550 4×4 Squared

Další Mercedes v našem žebříčku, tentokrát v ještě větším provedení. G550 4×4 Squared vypadá jako tank na cestě a jeho schopnosti se vyrovnají téměř každému terénu. S tímto vozidlem se budete cítit jako král silnice.

Chevrolet Suburban

Chevrolet Suburban je symbolem velkých SUV a jeho přítomnost na našem žebříčku je tedy naprosto zasloužená. S dostatkem prostoru pro rodinu i zavazadla je tento obří vůz připraven splnit veškeré vaše potřeby.

Toyota Land Cruiser

Land Cruiser je legendární terénní vůz, který se nebojí žádného terénu. S kapacitou a výkonem, kterým se nemůže nic rovnat, je tento obří japonský vůz ideální pro dobrodruhy a milovníky adrenalinu.

Cadillac Escalade

Cadillac Escalade je synonymem luxusu a eleganci na silnici. S velkým prostorem a skvělým výkonem je tento obří vůz ideální volbou pro ty, kteří chtějí jet ve velkém stylu.

Rolls-Royce Cullinan

A na prvním místě našeho žebříčku největších automobilů všech dob je Rolls-Royce Cullinan. Tento luxusní terénní vůz je kombinací eleganci a výkonu, kterým se nemůže nic rovnat. S tímto vozidlem budete jistě králem silnice.

gigantická-vozidla

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient