28. 4. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Lorinser E-Class Sedan Long – jezevčík

Že se dá z tuctového automobilu vytvořit nablýskaná prodloužená limuzína, to dokazuje i kreativní výtvor firmy Lorinser společně se společností Mercedes Benz E.

Představili tak světu luxusní vůz, jenž ohromuje řidiče svými tvary i ohromující délkou. Daný vůz byl prodloužen o neuvěřitelných tisíc čtyřicet šest milimetru. Díky tomu byl vytvořen prostor pro další řadu, do které se umístily dokonalé sedadla. Tato střední sedadlová část se dá jednoduše ovládat za pomoci elektrického ovládání, zatímco do zadní části vnitřku byla zabudována samostatná klimatizační jednotka. Krom toho dostal do vínku také modernější přední nárazník s unikátními mlhovkami, jež jsou integrovány do spoileru. Dále zde byly namontovány apartní přední blatníky. V zadní části nechybí nárazník, do kterého se zkrátka podařilo zakomponovat dvojice oválných koncovek výfuku. Dveře kufru jsou dozdobeny sofistikovaným spoilerem.

U vozu Lorinser E-Class Sedan Long dominují kola z lehké slitiny v překrásném designu. Celý interiér oživuje jednak měkčené plasty, jednak unikátní dezén dřeva.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient