29. 4. 2024

Automobily.EU

autorecenze, testy, návody

Recenze Porsche Panamera 4

Panamera 4 okouzluje všechny řidiče především velice inteligentním a opravdu velkým výkonem, ohromujícím designem a unikátně řešenou karosérií. Pod kapotou tohoto silného vozu dřímá šestiválcový motor o objemu 3,6 litru. Dále se zde nachází dokonalé přímé vstřikování paliva, sedmistupňová převodovka jak s manuálním, tak i s automatickým režimem. Jedinečný je i aktivní pohon všech kol s dalšími vychytávkami.

Panamera 4 je vybavena nejnovější aktivní přední kapotou, apartními denními světlomety pokrokovou diodovou technikou, skvělým bezpečnostním systém proti odcizení. Ve vnitřku vozu naleznete mnohostrannou ovládací jednotku s praktickými funkcemi, čitelný displej, sledovací kontrolku, originální volant potažený pravou hladkou kůži, komfortní sedadla se senzačními opěrkami. Luxusní dojem dotváří zábavný systém navržený v barvě interiéru, který obsahuje moderní obrazovky, přehrávače a bezdrátová sluchátka.

Automobil Panamera 4 disponuje další skvělou výbavou, jako je plně automatická klimatizace s oddělenou regulací pro řidiče a spolujezdce, vynikající zvukově a tepelně izolační prosklení, bezvadná couvací kamera, tempomat, praktické posuvné a výklopné střešní okénko. Mezi výtečnou výbavu patří bezesporu boční řešená okna s vodoodpudivou svrchní vrstvou, stěrače s moderním dešťovým čidlem, namontovaný parkovací asistent s několika diskrétními senzory.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.
Tvorba webových stránek: Webklient